Tijdelijk einde Workshops Zeep Maken in Apeldoorn per 18 maart 2023

Tijdelijk einde Workshops Zeep Maken in Apeldoorn per 18 maart 2023

Soms wijzigen er dingen in je persoonlijke levenssfeer waardoor je bepaalde lastige keuzes moet maken. Dat is nu ook het geval in mijn leven en het heeft betrekking op de Workshops Zeep Maken in het Zeepatelier in Apeldoorn.

Na bijna 5 jaar met veel enthousiasme workshops zeep maken te hebben gegeven in mijn “Zeepatelier” in Apeldoorn, stop ik hiermee met ingang van 18 maart 2023.

Het goede nieuws is echter, dat ik op zoek ga naar een andere locatie om -zij het minder frequent- toch workshops zeep maken te kunnen geven in Apeldoorn. Zodra ik daar nieuws over heb, laat ik het hier op de site weten.

Natuurlijk blijven de online trainingen wel beschikbaar.

Waar ik me verder op ga focussen, is het geven van workshops zeep maken op locatie, bijvoorbeeld bij de mensen thuis, op campings, vakantieparken en dergelijke.

Dus, als je hier meer informatie over wilt, neem dan gerust contact op.

Over de auteur

Eduard administrator